Walhallas første døgn hos familien Jessen

Fredag den 10. september kl 17:15 hentede vi Walhalla hos Gitte og Johnny.

Da vi kom hjem lukkede vi ham ud og han gik straks systematisk til værks med at gennemsøge huset. Han var meget nysgerrig og i løbet af 20 min. havde han været overalt i den del af huset hvor der var åbent (vi havde lukket til børnenes værelser for ikke at give for mange nye indtryk på en gang). Først da Walhalla var fortrolig med huset blev vi interessante. Da vi spiste til aften var han vældigt interesseret i det vi puttede i munden og ville helst have siddet med på bordet, han fik lidt stegt kød, det kunne han tilsyneladende godt lide. 

Har er utrolig tillidsfuld, legesyg og kontaktsøgende og da vi slappede af foran TV kom han skiftevis til os for at blive nusset. Det endte med at han lagde sig til at sove op ad Martins mave.

Om natten havde vi forventet at han ville blive ked af at være alene og ventede egentlig at høre fra ham. Der kom ikke en lyd fra ham.
 

Her til morgen da Estella stod op stod han på ryglænet af sofaen og ville bestemt ikke kæles. Estella fik lirket hans poter fri af sofaen og tog ham med ud til kattebakken på toilettet. Bagefter sad hun i sofaen og så tøede han op (han var tydeligvis meget fornærmet efter sådan en laaaang nat uden selskab).
 
Nu har vi så været væk et par timer (til fødselsdag). Da vi kom hjem ledte vi efter ham men fandt ham umiddelbart ikke nogen steder, vi var lige ved at blive nervøse, men så dukkede han søvndrukken frem fra ryglænet i sofaen (det er en sovesofa med magasin i ryglænet til dyne osv.), så havde han ligget og sovet derinde siden vi tog af sted.....
 
Vi er overraskede over så hurtigt Walhalla er faldet til. Hvis det forsætter som nu er det jo nemt at få sig en lille mis....
 

 

Tilbage