Walhalla 4 måneder gammel

lørdag den 23. oktober 2004
 

Den 20. oktober blev Walhalla 4 måneder og sjovt nok var det også her han passerede 2 kg. I søndags var vi for første gang på besøg hos Angus i Roskilde. Det var sjovt at se hvordan de to dur opførte sig nu vi var på Angus territorium. I begyndelsen gik Walhalla rundt for at orientere sig og så kom der ellers gang i legen. Midt på formiddagen lagde Angus sig til at sove men det syntes Walhalla var lidt kedeligt. Han prøvede først at slå hunden oven i hovedet med poten men uden det store held, først da han begyndte at gumle hundens øre kom der liv i kræet. Så var der ellers fuld knald på til kl. 14 hvor de begge faldt omkuld. Vi havde desværre glemt vore kamera så der er ikke nogen billeder fra den dag.

I det daglige følger Walhalla med i alt hvad der sker i hjemmet. Estella er jo jobsøgende for tiden så "Walle" hjælper med at skrive E-mails.. Om det hjælper på jobmulighederne skal jeg lade være usagt.

Her til morgen fik Walhalla så en skive hamburgerryg.. Vi mennesker anser jo ikke hamburgerryg som noget spesielt farligt men for en kat er det åbenbart lidt anderledes.. Tilsyneladende var den skive Walle fik ikke helt død så den skulle først slås ihjel inden den kunne spises. Jakob var ved at kløjs i morgenmaden af grin over de ture rundt i køkkenet den skive skulle have...

 

Tilbage