Tjalfe flytter ind

Onsdag den 17. november 2004
 

Vi har flere gange talt med Gitte og Johnny og joket med at vi ville købe Tjalfe, men udgangspunktet har hele tiden været at vi kun ville have én kat. Estella har godt nok været lidt jaloux  da Walhalla og jeg som regel deler sofa om aftenen (det vides ikke med sikkerhed om det er Walhalla eller undertegnede hun var jaloux på). Her på det sidste har vi desuden haft indtryk af at Walhalla indimellem er begyndt at småkede sig (kom til udtryk ved at han var MEGET kreativ) og vi blev derfor enige om at vi hellere måtte købe en legekammerat til ham. Johnny ville egentlig slet ikke af med Tjalfe, men set i lyset af alle de katte de har i forvejen, så kunne man godt gøre en undtagelse, når det nu var os der ville have ham.

Vi havde egentlig håbet at Walhalla kunne huske Tjalfe, bare lidt, men det var overhovedet ikke tilfældet!!!! Jeg skal lige love for at der blev taget hårdhændede midler i brug fra Walhallas side. Vi skilte dem ad på et tidspunkt, for at give Tjalfe en chance for at finde sig til rette, hvor kattebakken er lokaliseret osv. Senere på aftenen var de dog enige om at holde våbenhvile medens en sjat fløde blev indtaget. Da vi gik i seng var der stadig lidt tumult, men det fortog sig hurtigt og her til morgen gik det stille og roligt.

Camilla har haft en sygedag i dag og det har kattene "nydt". Da jeg kom hjem sov Tjalfe på den ene sofa,  Camilla og Walhalla lå på den anden... Da Camilla fortrak, traskede Tjalfe over og smed sig ved siden af Walhalla, det ligner jo ren idyl.

Martin

 

Tilbage